Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δεν θα φταίει ο Solskjaer αν δεν βγούμε στο Champions League»

Klopp: «Δεν θα φταίει ο Solskjaer αν δεν βγούμε στο Champions League»

Τον Ole Gunnar Solskjaer υπερασπίστηκε ο Jürgen Klopp για την απόφαση του να μην αγωνιστεί με την βασική του ενδεκάδα στην αναμέτρηση της Τρίτης με την Leicester.

Οι Red Devils παρατάχθηκαν με 10 αλλαγές στη σύνθεση τους και γνώρισαν την εντός έδρας ήττα από το σύνολο του Brendan Rodgers.

Ο Klopp ρωτήθηκε για την εν λόγω απόφαση του Νορβηγού:

“ Ήταν η σύνθεση που περίμενα, όχι ακριβώς η ενδεκάδα που περίμενα, όμως ήξερα πως έπρεπε να κάνουν αυτές τις αλλαγές. ”

“ Έπαιξαν την Κυριακή. Κυριακή, Τρίτη, Πέμπτη. Το έχω πει 500 φορές, όλα αυτά που συμβαίνουν και η διαμαρτυρία των οπαδών της Manchester United, οδήγησε σε αυτό, να έχουν να παίξουν Κυριακή, Τρίτη και Πέμπτη. Αυτό είναι ένα έγκλημα. ”

“ Βρισκόμαστε στο τέλος της σεζόν και η United έχει φτάσει στον τελικό του Europa League, κάτι που σημαίνει πως έχει δώσει ένα μεγάλο αριθμό αγώνων και τώρα παίζουν Κυριακή, Τρίτη, Πέμπτη. Αυτό είναι απλά αδύνατο. ”

“ Το επόμενο Σαββατοκύριακο είναι όμως κενό. Η United θα παίξει την Πέμπτη και το Σαββατοκύριακο της είναι κενό. ”

“ Δεν είμαι αυτός που βγάζει το πρόγραμμα, αλλά όταν σκεφτόμασταν πως θα μπορούσε να δουλέψει, όταν βρισκόμασταν στο λεωφορείο μετά την αναβολή του παιχνιδιού, δεν σκέφτηκε κανείς πως θα γίνονταν αγώνες Τρίτη και Πέμπτη. Απλά θα μπορούσαμε να μετακινήσουμε τον αγώνα με την West Brom, όμως αυτό δεν συνέβη. ”

“ Η εξήγηση από την Premier League, ήταν πως καμία άλλη ομάδα δεν πρέπει να υποφέρει από τα όσα συνέβησαν στο Manchester. ” Είπε ο Klopp.

“ Επιτρέψτε μου να το πω έτσι: Τελικά δεν λειτούργησε πολύ καλά! ”

“ Αν όμως δεν βγούμε στο Champions League, δεν θα φταίει όμως ο Ole Gunnar Solskjaer για την ενδεκάδα που επέλεξε ή η Premier League. Το λάθος θα είναι δικό μας. ”

“ Όμως στην προκειμένη περίπτωση, νομίζω πως θα μπορούσε να είχε γίνει κάτι διαφορετικό. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε όλο και περισσότερα πράγματα που δεν πηγαίνουν με το μέρος μας και απλά τα αποδεχόμαστε. Είναι όπως είναι. ”

Η Manchester United έκανε αλλαγές και ηττήθηκε από την Leicester.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com